dinsdag 28 september 2010

Voorwerk en aanmelden

Vorige week heb ik mezelf aangemeld op de site van educause. Het duurde een paar dagen voor ik een inlognaam en wachtwoord had, de afstand is ook wel bizar natuurlijk, maar gister was het zover. Meteen een (karig) profiel aangemaakt. En toen als de donder naar het programma. Tsjonge, dat was even schrikken. Wat een hoeveelheid aan bijeenkomsten en wat een diversiteit. Postersessies, discussies, lezingen etc. Te veel om even snel door te nemen. Bij deze dus het advies om er ruim van te voren eens even aandacht aan te besteden. Er is een prachtige tool (beetje traag soms) waarmee je jezelf kunt aanmelden voor de verschillende bijeenkomsten. Daarna kun je dat ook nog eens prima uitprinten en heb je je reisboekje klaar. Ik was er erg over te spreken en dus: Doen mensen! Nou nog even worstelen met mijn focusvraag. Ik denk dat ik maar eens ga googlen, dat schijnt goed te werken volgens sommige studenten :-). Mijn ROC heeft een boekje gepubliceerd, FOCUS 2010 2014. De koers van onze mamoettanker voor de komende jaren. Daar moet inspiratie uit te halen zijn. Hier vind je een muzikale samenvatting. Zelfs op youtube vinden onze communicatoren hun weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten