donderdag 7 oktober 2010

Het moment naakt...

Ook voor mij de eerste keer dat ik een blog(je) schrijf. Ik merk dat ik de neiging heb om, bondig als ik ben, in een soort Tweet te vervallen. De nervositeit van het smartphone-geori├źnteerde berichtenverkeer, of het nu e-mail, sms of Twitter is, moet voor een blog even losgelaten worden. Zalig eigenlijk! Maar goed, het moment is nabij dat we met z'n allen in de vertrekhal van Schiphol staan. Als we getrouw de aanwijzingen van CvI (Ellen in het bijzonder) hebben opgevolgd kan niets een voorspoedig vertrek in de weg staan.

Voor mij is het ook de eerste keer dat ik intercontinentaal ga. Spannend dus. Maar wat ons te wachten staat is niet minder spannend. Ik hoop dan ook dat we het niet alleen gezellig hebben met z'n allen, maar ook dat we goed geprikkeld c.q. geïnspireerd worden bij Educause. Maar eerst... de juiste keuzes maken qua bagage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten