woensdag 6 oktober 2010

koud watervrees

Voor het eerst in mijn leven aan het bloggen ( is dat een werkwoord ? ). De uitdaging aangenomen om als één van de deelnemers verslag te doen van interessante workshops, boeiende ontmoetingen enz; delen van informatie via het net. Ik heb er zelfs een Handboek webredactie voor nagelezen en in deel III 'schrijven voor het web' vind ik dat een effectieve webtekst staat of valt met een duidelijke structuur én dat je met je schrijfstijl de bezoeker kunt verleiden om verder te lezen. Da's niet nieuw, mijn koud watervrees begint al te verdwijnen.
Vandaag kreeg ik bericht van blog-vo.noordhoff.nl vijf filmpjes die een heel fascinerend licht op het onderwijs werpen. Om te wennen aan het luisteren naar de Engelse taal en wellicht over door te praten en/of de focusvraag te formuleren...nu nog tijd vinden om de filmpjes te bekijken vóór a.s. zaterdag. Veel succes met de voorbereidingen en tot a.s. zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten